8 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival 2024! - Absolutely Free Festival

8 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival 2024!

8 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival 2024!

Met veel trots kondigen we een nieuwe schat aan blinkende acts aan voor Absolutely Free Festival op 2 en 3 augustus 2024! Graaf mee door de meest diverse mix aan genres en laat je bedelven door de fijnste geluiden van nu.

Nieuw op vrijdag 2 augustus
De Ieren van Gurriers serveren striemende postpunk en zijn van het soort dat niet rust voor ze hun publiek in een kolkende moshpit omgetoverd hebben. De Main van AFF aan gort? Het is een missie!
Lifeguard is het allerfriste postpunk-snoepje uit Chicago. Hun unieke formule bevat flarden noise rock vergezeld door een heleboel eigen ingrediënten.
Youniss, chouchou-producer van de lokale scene is met zijn jazzpunk-geïnspireerd werk aan een veroveringstocht bezig. Het is intens, het is een bom, you’ll love it!

Nieuw op zaterdag 3 augustus
De Koning is dood, lang leve de Koning! The Bony King Of Nowhere komt voor de 4de maal naar het festival en is daarmee de absolute recordhouder. Onlangs leverde hij het majestueuze pareltje ‘Everybody Knows’ af dat snoept uit het repertoire van het zielsverwante Radiohead en toch een geheel eigen uniek geluid opzoekt.
Voetjes op de grond. Inpluggen. Knallen. Dat is Marathon, Amsterdams nieuwste muzikale exportproduct. Explosieve sprintjes tussen shoegaze, postpunk en indie is hun handelsmerk.
Met ‘Guilty’ zorgde Ashley Morgan, één van de finalisten van Stubru’s Nieuwe Lichting, voor de vrolijkste song van het voorjaar. De Limburger/Nieuwe Brusselaar stond al op Pukkelpop, Horst en Dour, en nu brengt hij Belgische hiphop naar een nieuwe standaard.
Met avant-folk, elektronica en bronstige voodoosoul bestormt PORCELAIN ID de Belgische podia. Muziek doordrenkt met hun gestoffeerd levensverhaal en een stem als een huis.
Lintworm won in 2023 ons Trap Het AFF-concours met hun mix van powerviolence, noise, de meest ranzige metal en hondsdolle vocals. Verwacht live geen enkele poging tot nuance, deze parasiet raast alles en iedereen tot puin!

Hebben hun komst naar Absolutely Free Festival ’24 reeds bevestigd: The Murder Capital (IE), The Bony King of Nowhere, Ashley Morgan, Ghostwoman (CA), Gurriers (IE), Hotline TNT (US), Lifeguard (US), Lintworm, Marathon (NL), PORCELAIN ID, Sheer Mag (US), Wixcakes en Youniss.

Noteer 2 en 3 augustus in je agenda en hou de komende weken zeker ook onze website en socials in de gaten voor meer namen en antwoorden op al je prangende vragen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be