AFF kondigt met AFFectie voorjaarsexpeditie aan - Absolutely Free Festival

AFF kondigt met AFFectie voorjaarsexpeditie aan

AFF kondigt met AFFectie voorjaarsexpeditie aan

24 maart 1992, Dirk Frimout vertrekt als eerste Belg met de Space Shuttle Atlantis op expeditie in de ruimte. We schrijven 24 maart 2022, AFF verkent met AFFectie die andere ruimte, tussen Genk en Hasselt. Wij zorgen voor de geluiden die u tijdens dit avontuur begeleiden. Benieuwd waar de karavaan dit voorjaar halt houdt?

Eerste stop, de monumentale tuinwijk van Winterslag in Genk, waar technologie erfgoed omarmt. Later houdt de trektocht halt in de Heilig Hartkerk in Rooierheide voor een exclusieve releaseshow. Eindigen doen we in de Scheepvaartkaai in Hasselt met wel heel speciale gasten.

30.04 – Far Out Radio Systems + Niels Orens – Tuinwijk Winterslag, Genk

Limburgers Far Out Radio Systems en Niels Orens nemen ons mee op een elekronische trip door de monumentale Tuinwijk van Winterslag in Genk.

Far Out Radio Systems is het alter ego van Kiani & His Legion aka Thomas Neyens. Niels Orens werd door de Sound Track-jury tot laureaat van editie 2021 bekroond. Verwacht je aan een muzikale clash tussen een ervaren rot en een jonge wolf die zich vertaalt in een duel tussen analoge synths en technologische vooruitgang.

De voormalige mijningenieurs stonden in de rij om hun tuin open te stellen voor dit exclusieve concert van Limburg’s finest. Benieuwd op welke tuin ons oog is gevallen?

28.05 – Bert Dockx + Porcelain id – Heilig Hartkerk, Rooierheide

Gitaarheld Bert Dockx werd tijdens een bezoek aan de Heilig Hartkerk in Rooierheide instant verliefd op de akoestiek van deze landmark. De kerk vormt het ideale decor voor de Limburgse releaseshow van zijn tweede soloalbum ‘Safe’ waarop Dockx schippert tussen dreiging en droom én stilte en storm.

Met Porcelain id, de Rwandese Hubert Tuyishime, nodigt AFF een tweede Sound Track-laureaat uit. Bewegend tussen poëtische en idiosyncratische vocals, met invloeden uit klassieke pop en lo-fi gelden ze als één van dé muzikale beloftes, een diamant die snel aan schitter wint.

05.07 – Duma + Sweats – Scheepvaartkaai, Hasselt

Duma, de meest eclectische en experimentele telg van de befaamde Nyege Nyege-familie zet voet aan wal in de Scheepvaartkaai in Hasselt. De zand- en kiezelheuvels van asfaltbedrijf Grizaco vormen de industriële achtergrond voor deze hutsepot van Keniaanse ritmes, noise en grindcore.

Info & tickets

De inkom voor de AFFectie-concerten bedraagt minstens 3 gebruikte batterijen. Wegens het beperkt aantal plaatsen kan je best je plaats op voorhand reserveren via onze agenda.
We vragen een reservatiekost van €10 die bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen omgeruild wordt in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

AFFectie is in samenwerking met Muziekodroom en Bebat.

Agenda
30.04 – Far Out Radio Systems + Niels Orens – info & tickets
07.05 – Little Waves festival, C-mine – info & tickets
28.05 – Bert Dockx + Porcelain id – info & tickets
05.07 – Duma + Sweats – info & tickets

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be