AFF lanceert OFF-stage: van dystopische hyperpop tot glitchy samples. - Absolutely Free Festival

AFF lanceert OFF-stage: van dystopische hyperpop tot glitchy samples.

AFF lanceert OFF-stage: van dystopische hyperpop tot glitchy samples.

Nieuwe geluiden, artiesten en stromingen een podium geven: da’s een golf waar AFF graag op surft. Met het gloednieuwe OFF-podium geeft de organisatie nu ook jonge collectieven een plek op het festival. Trek je zwemvliezen aan en maak kennis met Sardien!

Met de OFF-stage lanceert het festival een vierde podium waar muzikale ontdekking en jongerencultuur centraal staan. Niemand beter geplaatst dan het Hasseltse collectief Sardien om invulling aan dit gloednieuwe podium te geven. Sardien geeft via verschillende initatieven impulsen aan het Limburgse muzieklandschap en werpt haar hengels nu een eerste keer uit in Genk!

Op vrijdag nodigt Sardien de elektronische artiesten van morgen uit. Plons mee met het gebliep en geknetter van Promis3, Monks., Bobbi Lu en AYRA!

Dystopische hyperpop is wat het duo van Promis3 op je heupen afvuurt: nostalgisch én futuristisch, met één been in een verleden dat nog niet zover achter ons ligt (90’s dance en 00’s trance godbetert?!) en één been recht in de toekomst (check hun adembenemende videoclips!). Promis3 wordt een ervaring, dat beloven wij!

 

 

 

 

 

 

 

Monks. is één van de drie Limburgse laureaten van Sound Track. Speelde vorig jaar nog op een boot het AFF-publiek vakkundig aan flarden en mag dat nu op onze wei komen overdoen. Knisperende beats, glitchy samples en groovy baslijnen: Monks. schudt elke dansvloer door elkaar en bouwt er een vet feestje op dat hoofd én heupen een tijdlang zoet houdt.

 

 

 

 

 

 

 

Bobbi Lu, absoluut toptalent uit West-Vlaanderen dat ons spontaan deed wegdromen. Melancholische elektronica en een ijzersterke stem die fans van Grimes en Beach House zeker zal bekoren. Nu nog op ons kleinste podium, maar binnen enkele jaren ongetwijfeld op ‘s lands grootste festivals: een ruwe diamant die je niet mag missen!

 

 

 

 

 

 

 

AYRA is het alter ego van Leen Vanheers, die harde breakbeats en melancholische synths combineert om er compacte poppareltjes uit te puren. Piepjong, maar met een grote toekomst voor haar. En die begint op de OFF-stage van AFF!

 

 

 

 

 

 

 

Over het zaterdagprogramma houden we voorlopig de lippen nog stijf op elkaar. Daarover later meer.
Hebben hun komst naar AFF reeds bevestigd: Efterklang (DK), Gilla Band (IE), Jan Verstraeten, ILA, Pink Siifu & The Negro 6’! (US), Vermin Twins, Tramhaus (NL), Pothamus, Dishwasher_, Brorlab & Batsmasher.

Hou onze kanalen in de gaten, meer namen volgen snel!

Volg Sardien
IG: https://www.instagram.com/sardien.blik/
FB: https://www.facebook.com/sardien.blik

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be