AFF schenkt ‘Gouden Intro’ aan vijf veelbelovende artiesten - Absolutely Free Festival

AFF schenkt ‘Gouden Intro’ aan vijf veelbelovende artiesten

AFF schenkt ‘Gouden Intro’ aan vijf  veelbelovende artiesten

Vijf gouden kansen: dat is wat het Absolutely Free Festival dit voorjaar wegschenkt aan evenveel bevlogen artiesten-in-de-dop. Vijf jonge artiesten worden van begin tot einde begeleid in vijf uitgewerkte trajecten met als toetje een uniek concert.

AFF steekt de neus graag over de muzikale (lands)grenzen maar is zich tegelijk ook zeer bewust van de ondersteunende rol in Limburg en Vlaanderen op artistiek niveau. AFF houdt van jong talent en stippelt dit jaar daarom vijf unieke trajecten uit op maat van evenveel veelbelovende artiesten. Het doel? De vijf aanstormende acts een betekenisvolle wildcard of ‘Gouden Intro’ bieden tot de Vlaamse pop- en rockpodia.

Samen = sterk, en daarom slaat AFF voor dit bijzondere project de handen in elkaar met vier absolute experts in het veld:

  • Villa Basta: de ervaren muziekcoaches van Studio Villa Basta geven je op het juiste ogenblik een klopje op de schouder, maar waar nodig ook een muzikale tik op de billen.
  • PXL-Music: dé professionele, muzikale en Limburgse hogeschoolopleiding, mét een niet te onderschatten impact. Studenten muziekmanagement en muziektechniek ontwikkelen in hun projecten een artistiek parcours voor de AFF-bands: van repetitiekot tot studio en live-gig.
  • Farrm: creatieve duizendpoot Farrm legt je livesessie met de nodige finesse vast op beeld. Fijn om te delen!
  • VI.BE: van idee tot release of concert, van rechten tot uitbetaling en omkadering, VI.BE zet je band op het juiste spoor als dé adviseur ter zake.

Schrijf je nu in!
Ben jij die jonge veelbelovende artiest én beschik jij over het avontuurlijke AFF-DNA dat wij zoeken? Schrijf je nu in via de wedstrijd ‘Trap het AFF’ via VI.BE. Verkoop jezelf goed, want ‘slechts’ vijf artiesten worden geselecteerd om dit unieke traject te volgen.

Winst? Een massa inhoudelijke bagage plus een professioneel concert op een AFF-podium (op het Absolutely Free Festival of tijdens de concerten AFFectie/AFF presents).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be