AFF - Absolutely Free Festival

AFF

Over AFF

AFF heeft een groot hart voor binnen- en buitenlands muzikaal talent. Het bekendste uithangbord is het Absolutely Free Festival dat in augustus zijn tenten optrekt aan voormalige mijnsite C-mine in Genk.

Ook tijdens de sombere maanden is AFF een hotspot voor avontuurlijke geluiden, en staan concertreeksen met muzikale vernieuwers op stapel. AFF loert bovendien graag over de haag naar discipline-overschrijdend creatief talent én het omarmt duurzaamheid en maatschappelijk draagvlak in de volledige werking.

AFF mee maken?

AFF wordt twaalf maanden per jaar gedragen door een enthousiast kernteam. Een vijftiental muziek- en maatschappijliefhebbers zetten zich belangeloos in, en drukken zo een liefdevolle stempel op het Belgische cultuurlandschap.

Tijdens de zomermaanden wordt het kernteam geflankeerd door meer dan honderd fijne vrijwilligers die het festival voor en achter de schermen laten schitteren. Ben je zelf een technische krak, laat je liever je spierballen het werk doen, of wil je je kwaliteiten als barman ten volle etaleren?

Goed zo! Maar nog belangrijker: wil je deel uitmaken van een fantastische bende en zo een geweldig festival opbouwen? Geef dan meteen een gil via onderstaand formulier!

  Team

  ALGEMENE COÖRDINATIE
  Lennart Janssen

  BESTUUR
  Bert Anthonissen, Bert Vliegen, Erik Janssens, Fien Valkeneers en Yasemin Yilmaz

  COMMUNICATIE
  Cathy Borgions

  nAFFt
  Niels Cosemans

  ALGEMENE VERGADERING

  Art Philippeth, Bart Weyens, Bert Anthonissen, Bert Vliegen, Caroline Baor, Daan Van Robays, Dries de Krom,  Eva Creemers, Fie Bergmans, Fien Valkeneers, Frank Dhooge, Jelle Houben, Jill Adams, Karolien Kerkhofs, Michelle Froyen, Thomas Reyskens, Tim Schrijnemakers en Yannick Mussen.