C-mine & AFF present Little Waves op 15.04.2023 met The Haunted Youth - Absolutely Free Festival

C-mine & AFF present Little Waves op 15.04.2023 met The Haunted Youth

C-mine & AFF present Little Waves op 15.04.2023 met The Haunted Youth

Al sinds de start van Little Waves cureerde Absolutely Free Festival een ontdekkingspodium op het indoorfestival van fijne buren C-mine. Na geslaagde samenwerkingen – recent nog een uitverkocht KARATE-concert – slaan C-mine en AFF de handen nog steviger in elkaar en dat resulteert in niets minder dan ‘C-mine & AFF present Little Waves’. Jawel, u leest dat goed: C-mine en AFF organiseren Little Waves vanaf nu helemaal samen en laat het duidelijk wezen, deze samenwerking zal garant staan voor een hoop spannende avonturen!

Bij de start van een ‘nieuwe’ samenwerking hoort ook een gepaste headliner en die headliner is niemand minder dan Limburgse indietrots The Haunted Youth! Als een komeet schoot The Haunted Youth afgelopen jaar naar de hoogste regionen van zowat iedere hitlijst, playlist of festivalaffiche en die komeet landt op 15 april 2023 op het Little Waves podium voor de Limburgse releaseshow van hun debuutalbum.

Tickets

De ticketverkoop start op vrijdag 15 december om 11u00. Er zijn een beperkt aantal First wave-tickets beschikbaar aan €16. Een regulier ticket kost €26.

Alle info & tickets op www.littlewaves.be

Kom samen met ons op 15 april het festivalseizoen openen met Little Waves, een dag vol muzikale ontdekking en avontuur in de unieke setting van de voormalige mijnsite C-mine!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be