C-mine en AFF present: 7 nieuwe namen voor Little Waves! - Absolutely Free Festival

C-mine en AFF present: 7 nieuwe namen voor Little Waves!

C-mine en AFF present: 7 nieuwe namen voor Little Waves!

Op 15 april 2023 trappen we met Little Waves traditiegetrouw het festivalseizoen af op C-mine! Verwacht je aan een avontuurlijke avond op het scherp van de snee met aanstormend talent en klinkende namen uit de indie-, postpunk- en singer-songwriter-scene.

Limburgse indie-trots The Haunted Youth stond reeds te blinken als eerste bevestigde headliner op de affiche. Goed nieuws, we voegen maar liefst zeven nieuwe (inter)nationale kleppers toe aan de line-up!

We kunnen fier de komst bevestigen van co-headliner Yard Act, de favoriete nieuwe Britpop-act van hippe magazines als Pitchfork én de chou chou van Elton John. Maar er komt nog meer schoon volk naar Genk! Hou je klaar voor het Antwerpse jazzrocktrio Dans DansJFDR – het alterego van Ijslandse fluisterkoningin Jófríður Ákadóttir, toetsenvirtuoos en meester van de barokke fluisterfolk Hendrik Lasure, de Brusselse Lazzaro – die je met haar donkere ambient steevast naar het nekvel grijpt, de Nederlands/Marokkaanse Roufaida die indiepop versmelt met Riffijnse cassette samples en de jonge wolven van Mojo & The Kitchen Brothers met hun eclectische psychedelica.

Nog geen ticket? Wacht dan niet te lang, meer dan de helft van de tickets vlogen in sneltempo de deur uit.

Info en tickets

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be