Cornflames + Stoop Kid ~ 04.05 // Jack Vamp & The Castle Of Creep ~ 24.05 - Absolutely Free Festival

Cornflames + Stoop Kid ~ 04.05 // Jack Vamp & The Castle Of Creep ~ 24.05

Cornflames + Stoop Kid ~ 04.05 // Jack Vamp & The Castle Of Creep ~ 24.05

Onlangs stuurden we het mooie nieuws de wereld in dat we naast onze stek in Genk onze werking verankeren in de Bootstraat in Hasselt! Samen met De Serre bouwen we – in het voormalige Muziekodroom-gebouw – aan een creatieve broedplaats waar muziek en jongerencultuur centraal staan. De plannen voor deze nieuwe werking doen we later uit de doeken maar we lichten alvast een tipje van de sluier.

Het concert op 4 april van Britpop-held Miles Kane en zijn support Ten Tonnes stond al te blinken in onze agenda, we vullen dat fijn aan met Cornflames en Stoop Kid op 4 mei en Jack Vamp op 24 mei!

________

Cornflames + Stoop Kid ~ 04.05 ~ Bootstraat
Limburgse punkrock-royalty! Cornflames strikt z’n Vans weer lekker strak om enkele vaderlandse podia kapot te spelen met hun legendarische melange van emo, punk en post-hardcore. Na jaren stilte gaan die eerste noten weer des te vettiger klinken. Vuisten verplicht in de lucht!

Stoop Kid – het Diests vijftal rond de enigmatische Jens Rubens – begint een heuse cultreputatie op te bouwen. Met zijn tweede plaat “Mount Cope” schudt Rubens een moeilijke periode van zich af en durft hij de blik voorzichtig weer op een zonnige toekomst te richten. Knappe rammelrock die niet misstaat in een rijtje met Kurt Vile, Silver Jews en andere Malkmussen.

Tickets: De inkom bedraagt €15 in VVK (incl. servicefee) en aan de kassa €17. Een ticket koop je aan via https://aff.be/events/cornflames

________

Jack Vamp & The Castle Of Creep ~ 24.05 ~ Bootstraat
Een bronsgroene winnaar van De Nieuwe Lichting die een album dropt? En of we daar benieuwd naar zijn! Jack Vamp begint daar waar Prince het loodje liet, en weet nog eens iets moois met die erfenis te doen. Funky, soulvolle indie met een smérig randje. Eén van de debutanten van het jaar? Mogen we dat nu al zeggen? Tuurlijk. AFFzakken!

Tickets: De inkom bedraagt €10 in VVK (incl. servicefee) en aan de kassa €12. Een ticket koop je aan via https://aff.be/events/jackvamp