EFTERKLANG ZOEKT ZANGERS VOOR KOOR OP AFF 05.08 - Absolutely Free Festival

EFTERKLANG ZOEKT ZANGERS VOOR KOOR OP AFF 05.08

EFTERKLANG ZOEKT ZANGERS VOOR KOOR OP AFF 05.08

Al meer dan twintig jaar stuiteren de Denen van Efterklang door het muzieklandschap met steeds weer verrassende en avontuurlijke platen. Ook op het podium gaan ze vaak unieke samenwerkingen aan. Speciaal voor het Absolutely Free Festival is Efterklang op zoek naar plaatselijke zangers en zangeressen. Stem dus die banden én geef een seintje als je kandidaat bent om op vrijdag augustus met hen op de bühne te staan!

Efterklang is een uitzonderlijke band die bijzonder graag samenwerkt met pop- en klassieke muzikanten, en dat maakt van hen een van de grootste kameleons van dit contitent. AFF is dan ook bijzonder vereerd dat deze giganten op 5 augustus neerstrijken in Genk voor wat ongetwijfeld een hartverwarmend en zenuwprikkelend concert zal worden.

In hun blijvende zoektocht naar samenwerking willen ze nu de verbinding aangaan met lokale en Belgische muzikanten. Samen met AFF zoeken ze 10 zangers en zangeressen die samen met hen een koor willen vormen op het grote podium van Absolutely Free Festival op vrijdag 5 augustus.

Ken jij alle nummers van Efterklang van voor naar achter of heb je gewoon zin in een nieuwe muzikale uitdaging? Kan je je vrij maken op vrijdagnamiddag 5 augustus voor een repetitie? Mail dan nu snel (in het Engels) naar [email protected] met je contactgegevens (naam, e-mailadres, gsm-nummer) en motivatie. En wie weet deel jij samen met een enthousiaste bende het podium met Efterklang op vrijdag 5 augustus op Absolutely Free Festival!

PS: Een geschoolde stem is geen vereiste, we zijn wel fan van toonvast 😉

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be