Bert Dockx + Porcelain id - Absolutely Free Festival

Bert Dockx + Porcelain id

Vlaamse muziekroyalty Bert Dockx komt zijn nieuwe plaat ‘Safe’ voorstellen in de prachtige kerk van Rooierheide. In zijn voetsporen stellen we jullie ook graag voor aan toptalent Porcelain id.
Een avondje vol meeslepende, poëtische folksongs in een prachtige setting.

Bert Dockx

Moeten we deze man nog aan u voorstellen? Een lijst maken van alle projecten waarmee Dockx ons al van onze sokken heeft geblazen is een stevige karwei, maar nu mogen we hem voor het eerst onder zijn eigen naam verwelkomen met zijn tweede soloplaat ‘Safe’ onder de arm. Verwacht je echter niet aan een intieme singer/songwriter-set, want Dockx brengt vier topmuzikanten mee naar Rooierheide. Introverte gitaarmuziek, folk, jazz, psychedelica, Dockx’ speelt er gretig mee en blijft verrassen, bedwelmen en betoveren.

Porcelain id

Porcelain id wonnen met sprekend gemak het Antwerpse luik van Sound Track. Met hun fantastische podiumprésence, klok van een stemgeluid en beklijvende teksten stoten ze dan ook aan sneltempo door naar de top van de Vlaamse alternatieve scène. Net getekend bij het prestigieuze Unday-label en in blijde verwachting van een eerste release. Porcelain id zijn zo’n artiest die je bij ons gezien moet hebben, voor ze de grote zalen gaan platspelen. Een te ontdekken parel!

Inkom: De inkom bedraagt minstens 3 gebruikte batterijen. We vragen een reservatiekost van €10 die bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen omgeruild wordt in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

28.05.'22
19:30
Heilig Hartkerk Rooierheide, Rooierheidestraat, 3590 Diepenbeek
Tickets*

*De inkom voor de AFFectie-concerten bedraagt minstens 3 lege batterijen of 3 euro aan de kassa. Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer dan je ticket via deze link.

We vragen een reservatiekost van €10. Die wordt bij inlevering van minstens 3 lege batterijen omgeruild in 4 drankbonnen.
Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be