Far Out Radio Systems (live) + Niels Orens + Discohans - Absolutely Free Festival

Far Out Radio Systems (live) + Niels Orens + Discohans

Tijdens Lokale Helden spelen twee van de meest begenadigde elektronica-wizards de cité van Winterslag helemaal naar de vaantjes! Dansen, schuifelen, raven, wegdromen: het kan allemaal op de eerste AFFectie van het voorjaar!​

Far Out Radio Systems​ (live)

Far Out Radio Systems is de nom de plume van Thomas Neyens (ook wel bekend van Kiani & His Legion). Verwacht je aan een gezonde dosis knoppendraaierij die je alle hoeken van de moderne elektronica zal laten zien. Schipperend tussen ambient, acid house en krakende techno: Far Out Radio Systems is niet voor één gat te vangen. Met zijn volledig analoge set-up walste hij al o.a. Horst Arts & Music Festival al plat, de cités van Winterslag zijn gewaarschuwd!​

Niels Orens​

Niels Orens werd in december als één van de drie laureaten van Sound Track in Limburg gekozen. En of het verdiend was: zijn unieke, filmische sound pakt elke fijnproever moeiteloos in. Orens slalomt tussen intieme cellocomposities en UK garage als een volleerde Olympische skiër en mocht bovendien de afgelopen maanden in Londen onder de vleugels van Max Cooper aan nieuwe muziek werken. Eentje die wel eens zéér hoge ogen zou kunnen gooien dus. Niet te missen!

Inkom: De inkom bedraagt minstens 3 gebruikte batterijen. We vragen een reservatiekost van €10 die bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen omgeruild wordt in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

30.04.'22
19:30
Tuinwijk Winterslag, Margarethalaan 73, 3600 Genk
Reserveer*

*De inkom voor de AFFectie-concerten bedraagt minstens 3 lege batterijen of 3 euro aan de kassa. Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer dan je ticket via deze link.

We vragen een reservatiekost van €10. Die wordt bij inlevering van minstens 3 lege batterijen omgeruild in 4 drankbonnen.
Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be