Miles Kane: One Man Band – Solo Tour / SOLD OUT - Absolutely Free Festival

Miles Kane: One Man Band – Solo Tour / SOLD OUT

Na omzwervingen via The Rascals, The Last Shadow Puppets (met Arctic Monkeys-vriendje Alex Turner) én ook al vijf platen onder eigen naam heeft Miles Kane intussen een CV om duimen en vingers af te likken.
Afgelopen zomer zwierde deze onblusbare rocker-crooner nog zijn jongste worp ‘One Man Band’ op tafel, opnieuw volgestouwd met heerlijk stampende britpop. Om die albumtitel volledig waar te maken, trekt Miles volgend voorjaar solo door Europa, inclusief halte in Hasselt, en mét bangers als ‘Rearrange’, ‘Don’t Forget Who You Are’ en ‘Come Closer’ in de gitaarkoffer.
Opgelet: wanneer de Miles-trein passeert, ben je maar beter van de rappe. Zijn show in de Botanique verkocht in minder dan twaalf uur helemaal uit. Voor fans van ‘Aaaaa-aaa-aa-aa-aa, wooo-ooo-oo-oo-oo’!

Miles Kane brengt singer-songwriter Ten Tonnes – het alias van Ethan Barnett – mee als support! De jonge Brit weet je met zijn opliftende popsongs en aanstekelijke rocksound meteen in te pakken. Weetje: Ethan is het jongere broertje van George Ezra.

Vvk €26Kassa €28 // SOLD OUT

Timing:
19u30 deuren
20u15 Ten Tonnes
21u15 Miles Kane
Plaatjes door Petty Thug

04.04.'24
19:30
Bootstraat, Bootstraat 9, 3500, Hasselt
€26
SOLD OUT
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be