AFFectie: Peuk + Frankie - Absolutely Free Festival

AFFectie: Peuk + Frankie

Limburg’s finest powertrio Peuk is terug van (eventjes) weggeweest. De band rond frontvrouw Nele Janssen heeft een nieuw album in de steigers staan, dat ze op zaterdag 17 september al eens komen proefdraaien in ons skatepark. Schuimbekkend rechtdoor met gezonde knipogen naar de beste 90s riot grrl-bands: Peuk is het soort rechtoe rechtaan rockshow dat je áltijd zal wegblazen.

De naar Gent uitgeweken Bilzenaren van Frankie zijn moeilijk voor één gat te vangen: rammelende postpunk, animatiefilms, theatervoorstellingen, … “Stilstaan is achteruitgaan” moet zowat het credo zijn van dit intrigerende vijftal. In hun bevreemdend DIY-universum is alles mogelijk. Chance dat ze ook nog gewoon een buitengewoon straffe rockband zijn. Een snoepje uit de underground dat je niet mag missen!

Adres: Skatepark – Hooiplaats, 3600 Genk

De inkom voor de AFFectie-concerten bedraagt minstens 3 lege batterijen of 3 euro aan de kassa.
Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer dan je ticket via deze link https://absolutelyfree.be/ticket/peuk/.

We vragen een reservatiekost van €10. Die wordt bij inlevering van minstens 3 lege batterijen omgeruild in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

17.09.'22
19:30
Bestel tickets*

*De inkom voor de AFFectie-concerten bedraagt minstens 3 lege batterijen of 3 euro aan de kassa. Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer dan je ticket via deze link.

We vragen een reservatiekost van €10. Die wordt bij inlevering van minstens 3 lege batterijen omgeruild in 4 drankbonnen.
Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be