Terug naar AFF - Absolutely Free Festival

Terug naar AFF

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus gaan we terug naar AFF. Terug naar AFF is het kleine maar minstens even spannende broertje van het Absolutely Free Festival.

Omdat het aantal plaatsen per dag beperkt is tot amper 500 wordt op voorhand wel een drankwaarborg gevraagd. Die kan je tijdens het festival omzetten in drankkrediet. Heel concreet: je schrijft via de betaalmodule op de site van AFF 10 euro per dag/per bezoeker over en bent zo zeker van je plaats. Ook niet vergeten mee te brengen naar het festival: drie gebruikte batterijen. Want AFF is en blijft hét batterijenfestival. Breng je drie lege batterijen mee, dan kan je je volledige krediet tijdens het festival in drankjes omzetten. Vergeet je de batterijen, dan wordt een reservatiekost van 2,5€ aangerekend.

Een plaatsje reserveren is enkel mogelijk in veilige bubbels van 4 tot 8 personen. Je betaalt dan 40 of 80 euro per gezelschap. Het aantal toeschouwers is beperkt tot 500, dus vorm bubbels met je vrienden en bestel zo snel mogelijk je ticket!

06.08.'21 - 07.08.'21
AFF Festival, C-mine