voorzieningen Archieven - Absolutely Free Festival

voorzieningen

Oordopjes en hoofdtelefoons voor kinderen

Oordopjes Oordopjes worden geadviseerd om gehoorschade te voorkomen. Deze zijn tijdens het festival gratis te verkrijgen aan de EHBO-stand. hoofdtelefoons voor kinderen Kinderen onder de 12 jaar zijn welkom op AFF. Hoofdtelefoons voor kinderen zijn beschikbaar aan de EHBO-stand en worden uitgeleend tegen afgifte van een identiteitskaart. Met Dank aan de CM    

Drinks

AFF houdt het gezond en fairtrade. Wij serveren frisdranken, fruitsappen, water, pintjes, wijn en cocktails. Betalen doe je cashless met Payconic by Bancontact of drankbonnen die je in voorverkoop kan bestellen via deze pagina. In voorverkoop betaal je slechts €2,8 voor een lekker pint of Fair Trade frisdrank. Drankvouchers bestellen kan t.e.m. 31 juli.  

Food

De keuken is verrassend: naast de traditionele festivalfrieten krijg je bij ons interessante, gezonde, lokale en vooral lekkere alternatieven aangeboden.

Toiletten

Op het terrein vind je voldoende gratis toiletten, ook voor mensen met een beperking. Al houden we jullie niet tegen om onze lieftallige toiletdames een centje toe te steken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be