HET NAJAAR VAN AFF - Absolutely Free Festival

HET NAJAAR VAN AFF

HET NAJAAR VAN AFF

Een fantastisch Absolutely Free Festival met maar liefst 7.500 bezoekers ligt nog maar net achter ons en we richten onze blik alweer vooruit. Het festival vindt volgend jaar plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus. Maar eerst duiken we het najaar in met shows van o.a. Limburgse helden Peuk en de Britten van Deathcrash.

17.09 AFFectie: Peuk + Frankie – Skatepark Genk

Limburg’s finest powertrio Peuk is terug van (eventjes) weggeweest. De band rond frontvrouw Nele Janssen heeft een nieuw album in de steigers staan, dat ze op zaterdag 17 september al eens komen proefdraaien in ons skatepark. Schuimbekkend rechtdoor met gezonde knipogen naar de beste 90s riot grrl-bands: Peuk is het soort rechtoe rechtaan rockshow dat je áltijd zal wegblazen.

De naar Gent uitgeweken Bilzenaren van Frankie zijn moeilijk voor één gat te vangen: rammelende postpunk, animatiefilms, theatervoorstellingen, … “Stilstaan is achteruitgaan” moet zowat het credo zijn van dit intrigerende vijftal. In hun bevreemdend DIY-universum is alles mogelijk. Chance dat ze ook nog gewoon een buitengewoon straffe rockband zijn. Een snoepje uit de underground dat je niet mag missen!

Info & tickets
Adres: Hooiplaats,  3600 Genk

19.10 AFF presents Deathcrash (uk) + L. Jacobs – Farrm, Hasselt

Deathcrash brengt Londense slowcore die moeiteloos naast de groten in het genre kan liggen. Trage builds, intense uitbarstingen en tempo’s die lager liggen dan de gemiddelde hartslag. Fans van Codeine, Slint en Low mogen hun hartje ophalen, want deze nieuwbakken Duyster-favoriet komt in Farrm (Hasselt) traag maar gestaag iedereen wegblazen!

Muzikale omnivoor Lennert Jacobs (die je kan kennen van The Germans, MDCIII, Public Psyche, …) verkent onder zijn eigen naam nieuwe horizonten: donkere, mysterieuze synthwave, knisperende lo-fi en sfeervolle ambient dansen wisselen elkaar in sneltempo af, maar het geheel blijft onmiskenbaar Jacobs: eclectisch, gelaagd en altijd fascinerend.

Info & tickets
Adres: Farrm, Bootstraat 8, 3500 Hasselt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be