King Hannah ~ 17.09 // Meltheads ~ 19.10 - Absolutely Free Festival

King Hannah ~ 17.09 // Meltheads ~ 19.10

King Hannah ~ 17.09 // Meltheads ~ 19.10

Onlangs stuurden we het mooie nieuws de wereld in dat we naast onze stek in Genk onze werking verankeren in de Bootstraat in Hasselt! Samen met De Serre bouwen we – in het voormalige Muziekodroom-gebouw – aan een creatieve broedplaats waar muziek en jongerencultuur centraal staan. De plannen voor deze nieuwe werking doen we later uit de doeken maar we kondigen al graag enkele toppers voor het najaar aan!

________

King Hannah ~ 17.09 ~ Bootstraat

King Hannah, oftewel het Britse duo Hannah Merrick en Craigh Whittle, wist het Absolutely Free Festival-publiek al volledig in te pakken op de mainstage vorig jaar en veroverde al menig hartje met hun donkere indierock die knipoogt naar grote namen als Mazzy Star, PJ Harvey en Portishead. Schurkend tegen de rand, wringend en dwingend maar toch bloedmooi: King Hannah klinkt al tijdloos nog voor ze goed en wel begonnen zijn.

Tickets: De inkom bedraagt €20 in VVK (incl. servicefee) en aan de kassa €22. Een ticket koop je aan via https://aff.be/events/kinghannah

________

Meltheads ~ 19.10 ~ Bootstraat

Het Antwerpse postpunk/psych viertal Meltheads is geen onbekende meer in het Belgische muzieklandschap. Met ‘Decent Sex’ – hun “vunzig en verslavend topdebuut” (De Morgen) – zetten ze zich nu ook internationaal op de kaart. En wie deze energiebom al live aan het werk zag, weet wat hen te wachten staat.
Waar de top ligt, weten we niet, maar dat het de komende jaren top wórdt, staat als een paal boven water. Zorg dat jij kunt zeggen dat je op de eerste rij stond om die muzikale kopstoot in ontvangst te nemen!

Tickets: De inkom bedraagt €20 in VVK (incl. servicefee) en aan de kassa €22. Een ticket koop je aan via https://aff.be/events/meltheads

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be