Miles Kane en Ten Tonnes komen naar Hasselt op 4 april! - Absolutely Free Festival

Miles Kane en Ten Tonnes komen naar Hasselt op 4 april!

Miles Kane en Ten Tonnes komen naar Hasselt op 4 april!

Na omzwervingen via The Rascals, The Last Shadow Puppets (met Arctic Monkeys-vriendje Alex Turner) én ook al vijf platen onder eigen naam – heeft Miles Kane intussen een CV om duimen en vingers af te likken.
Afgelopen zomer zwierde deze onblusbare rocker-crooner nog zijn jongste worp ‘One Man Band’ op tafel, opnieuw volgestouwd met heerlijk stampende britpop. Om die albumtitel volledig waar te maken, trekt Miles dit voorjaar solo door Europa, inclusief halte in Hasselt op 4 april, en mét bangers als ‘Rearrange’, ‘Don’t Forget Who You Are’ en ‘Come Closer’ in de gitaarkoffer.

Opgelet: wanneer de Miles-trein passeert, ben je maar beter van de rappe. Zijn show in de Botanique verkocht in minder dan twaalf uur helemaal uit. Voor fans van ‘Aaaaa-aaa-aa-aa-aa, wooo-ooo-oo-oo-oo’!

Miles Kane brengt singer-songwriter Ten Tonnes – het alias van Ethan Barnett – mee als support! De jonge Brit weet je met zijn opliftende popsongs en aanstekelijke rocksound meteen in te pakken. Weetje: Ethan is het jongere broertje van George Ezra.

Datum: donderdag 04.04.2024
Uur: 19u30
Locatie: Bootstraat 9, 3500 Hasselt
Tickets: 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be