nAFFt - Absolutely Free Festival

nAFFt

Met AFF onderstrepen we graag het belang van een sterke en diverse samenleving. We geloven dat cultuur een absolute meerwaarde en verbindende factor kan zijn in de ontwikkeling en integratie van kwetsbare groepen.

Deze jongeren bij onze festivalwerking betrekken is voor AFF, als radicaal sociale organisatie, een evidentie. Zo hebben we o.a. samen met Bethanië, centrum voor jongeren met gedrags- en emotionele problemen, een kookproject opgezet waarin jongeren samen met hun begeleiders koken voor de crew tijdens de opbouw van het festival.

Met het project nAFFt willen we anderstalige nieuwkomers extra energie geven door hen te vormen tot festivalvrijwilliger. De jongeren krijgen een taalbad waar ze de ins & outs van een festival onder de knie krijgen en gaan nadien zelf aan de slag als vrijwilliger!

nAFFt biedt de jongeren een nieuw netwerk, zinvolle tijdsbesteding, leert hen verantwoordelijkheid nemen en stimuleert ondernemerschap door cultuur als hefboom te gebruiken om aan taal- en talentontwikkeling te doen.

Je kan de nAFFt’ers deze zomer spotten op Genk on Stage, Release Festival, Rock Herk, Pukkelpop en uiteraard op Absolutely Free Festival!

Partner in dit project is LIGO, centrum voor Basiseducatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be