XPRMNT Archieven - Absolutely Free Festival

XPRMNT

plush baby
plush baby

Heerlijke retrosynthpop recht uit de Scheldestad! Het duo Caitlin Talbut (BLOND, BLUAI) en Nicolas Anné fabriceert kristalheldere popsongs over opgroeien als twintiger in een steeds gekker wordende wereld. Heerlijk glooiende melodieën, de juiste dosis drama en humor: plush baby zou wel eens héél ogen kunnen gooien in de toekomst.

Bløssom
Bløssom

Drie frisgewassen heren met een verleden in onze provinciale emo -en punkscène die met Bløssom hun innerlijke demonen de vrije loop laten. Goudeerlijk, recht door zee en immer rechtdoor beukend. Ze mochten al openen voor Turnstile en hebben nieuwe muziek in de pijplijn zitten, dus verwacht je aan een hoop nieuwe materiaal die recht op je hartspier…

Purrses
Purrses

Het Brusselse Purrses, de band rond de Française Laura Ruggiero, is het nieuwste snoepje uit de kelders van onze hoofdstad. Een product van de pandemie die verveling en millenial-ennui in korte rammelende indiepopsongs gieten. Wij dachten direct aan Frankie Cosmos en Vivian Girls en waren verkocht, normaliter wacht jou hetzelfde lot!

Kleine Crack & Slagter
Kleine Crack & Slagter

Uit het vettigste hoekje van Antwerpen komt dit duo aangekropen om je de stuipen op het lijf te jagen. SLAGTER zorgt voor de donkere beats, KLEINE CRACK sleurt je mee in een universum waarin ieders rafelrandjes boven komen drijven. Hiphop, but not as you know it: of hoe het pikdonker kan worden op klaarlichte dag. Niet voor…

Steve
Steve

Dit jonge trio combineert naar eigen zeggen ‘punk, hiphop, noise en funk’. Vooraleer de nu-metal alarmbellen afgaan: ze doen dat wel lekker hoor, de heren van Steve. Venijnig, rammelend en met meer energie dan een kratje Golden Power: zo hebben we onze jonge wolven graag.

30,000 Monkies
30,000 Monkies

Heerlijk absurd viertal uit Beringen dat sludge -en doommetal riffs combineert met een onnavolgbaar gevoel voor humor. Hun recentste worp ‘HONESTY INTEGRITY FRIENDSHIP PASSION’ is een halfuur durende trip die wij alleen maar kunnen omschrijven als: ‘euhm wat?’. Perfect voor AFF dus!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be