VOORVERKOOP DRINK VOUCHERS + TIMETABLE + KEUVELSESSIES - Absolutely Free Festival

VOORVERKOOP DRINK VOUCHERS + TIMETABLE + KEUVELSESSIES

VOORVERKOOP DRINK VOUCHERS + TIMETABLE + KEUVELSESSIES

Nog 15 dagen en dan is het zover: de festivalpoorten van de heilige AFF-weide worden weer opengegooid. Maar eerst nog enkele updates over de timetable, gekeuvel, democratische drankprijzen en de voorverkoop van drankvouchers.

AFF blijft ook dit jaar helemaal gratis, toch als je minstens drie lege batterijen meebrengt. We vinden het nu eenmaal een van onze absolutele basisopdrachten om zo laagdrempelig mogelijk te laten kennismaken met inspirerende muziek die het verdient om gehoord te worden. Al helemaal in crisistijden waarbij prijzen voor energie, voedsel en andere levensnoodzakelijke zaken door het dak gaan, en prioriteiten voor gezinnen misschien elders liggen dan bij dure festivaltickets én festivalpintjes.

Ja, u leest het goed: ook de pintjes en de uiterst verfrissende Fair Trade frisdranken (BOS, Community Cola en Oxfam) kan u als bezoeker aan de uiterst democratische prijs van €2,8 leegslurpen.
Sterker nog, AFF start nu de online voorverkoop waar je drankbonnen (geen foodbonnen) aan slechts €2,5 kan bestellen. Surf snel naar onze bestelpagina en sla je slag!

Let op: ⚠️ slechts tot en met 31 juli kan je deze voordelige drankbonnen op de kop tikken! ⚠️

⏰️ Timetable
De laatste dagen puilt onze mailbox uit met vragen: jullie staan duidelijk te popelen om jullie festivalparcours nauwkeurig uit te stippelen. Dat uitstippelen kan nu beginnen! Om dit karweitje te vergemakkelijken, hebben we bovendien een spotify-playlist samengesteld die je alle artiesten laat ontdekken. Graag gedaan!

? Keuvelsessies
De aandachtige lezers onder jullie zullen het al wel gespot hebben: Sardien nodigt de dames van Keuvelsessies uit voor een live-podcast op de OFF-stage. Dat wordt een gezellige babbel met AYRA en Louise van den Heuvel (Dishwasher_) over hun show op AFF en wat hen muzikaal zoal bezighoudt.
Keuvelsessies is een podcast over powervrouwen in de Belgische muziekindustrie gehost door Mo Govaerts, Catherine Smet en Ine Geldermans.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be