Whispering Sons + Osaka Riot (aftershow) ~ 07.10 - Absolutely Free Festival

Whispering Sons + Osaka Riot (aftershow) ~ 07.10

Whispering Sons + Osaka Riot (aftershow) ~ 07.10

Het Limburgs kwintet Whispering Sons speelde in 2022 nog een surprise show in onze XPRMNT-tent tijdens Absolutely Free Festival, nu keren ze terug voor een exclusieve show waarin ze voor het eerst materiaal van hun nieuwe plaat op een select publiek loslaten. Donkere muziek, een donker kot en een band met het mes op de tanden.
Update – dit concert is intussen volledig uitverkocht!

Beatmaker tijdens de aftershow is Osaka Riot – het geesteskind van Ewout Decraene. Modulaire synth-waanzin die elke keer weer iets volledig anders oplevert. Bezwerende, stampende blieps en bloeps voor fijnproevers!

TIMING:
20u30 deuren
21u00 Whispering Sons
22u30 Osaka Riot (Aftershow)

LOCATIE:
Bootstraat 9, Hasselt
Met de auto: Er zijn genoeg parkeergelegenheden in de buurt. Wij raden je aan om de gratis parking van PXL te gebruiken op de hoek van de Elfde-Liniestraat / Gouverneur Verwilghensingel.
Met de fiets / te voet: Er is een fietsenstalling aanwezig bij de ingang van het gebouw. Het station van Hasselt ligt op een wandelafstand van ongeveer 30 min.
Met de bus: Op minder dan 100m kan je een bushalte (halte Visserstraat) vinden. Er liggen 3 bushaltes op wandelafstand met directe verbinding van en naar het station. Klik hier voor de live dienstregeling (halte Vissersstraat).

TICKETS:
https://aff.be/events/whispering-sons
Dit concert is volledig uitverkocht!
Bij vragen, stuur een mailtje naar [email protected]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be