Zomerkamp: Absolutely Free Festival X Genk On Stage - Absolutely Free Festival

Zomerkamp: Absolutely Free Festival X Genk On Stage

Zomerkamp: Absolutely Free Festival X Genk On Stage
ABSOLUTELY FREE FESTIVAL EN GENK ON STAGE POMPEN TOCH MUZIEK IN GENKSE ZOMER

Geen Absolutely Free Festival, zo klonk het harde verdict een paar maanden geleden. Intussen is er wonderwel nieuws: AFF en Genk On Stage nodigen op acht donderdagen in juli en augustus straffe, jonge Belgische acts uit op het tijdelijke Zomerkamp aan het Evenementenplein.

Corona zorgde enkele maanden geleden voor een verschrikkelijk harde domper: het Absolutely Free Festival kon niet georganiseerd worden. Maar zoals altijd volgt er zonneschijn na regen, en dus kan AFF toch een karrevracht verse muziek de Genkse zomer inpompen.
Genk On Stage en AFF slaan de handen in elkaar om op acht zomerse donderdagen straffe muzikale acts naar het Zomerkamp op het Genkse Evenementenplein te loodsen. Die concerten hebben een capaciteit van 200 en zijn gratis toegankelijk, mits reservatie. Alles gebeurt veilig: bezoekers kunnen in hun bubbel – in groepjes van 2 tot 10 personen – genieten van de concerten.
AFF serveert op deze zomerse avonden een spannende ontdekkingsline-up. Supertalenten Susobrino en IKRAAAN verenigen – met de nodige coolness – België én de wereld op de eerste AFF-avond. Gouden tandem Lander Gyselinck (Stuff.) en Fulco Ottervanger (Stadt, De Beren Gieren) zullen eind juli Zomerkamp met hun BeraadGeslagen-ritmes op stelten zetten. Ook Meskerem Mees – tegenwoordig niet weg te slaan van nationale radio en televisie met haar hit ‘Joe’ – komt af, met in haar kielzog dat andere songwritertalent Aster. En eind augustus breken Willy Organ en Pilkington United finaal de boel af met hun dichterlijke beats. Genk On Stage krijgt op de andere donderdagen enkele vertrouwde kleppers als blackwave. en Portland over de vloer.
Tickets worden telkens de maandag voor het concert beschikbaar gesteld om 10u00.

Het programma:

  • 9 juli: blackwave.
  • 16 juli: Susobrino + IKRAAAN
  • 23 juli: Portland
  • 30 juli: BeraadGeslagen
  • 6 augustus: Don Luca (try-out)
  • 13 augustus: Meskerem Mees + Aster
  • 20 augustus: EMY
  • 27 augustus: Willy Organ + Pilkington United

Algemene info op www.zomerkampgenk.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging!

VZW AFF - [email protected] - 0494 808430 - Ondernemingsnr.: 0896.241.594 - Algemene voorwaarden - Intern Reglement AFF

AFF © 2024 Alle rechten voorbehouden. Created with by Daltonstudio.be